7. edycja Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii odbędzie się w Gdańsku, na terenie hali wystawienniczej AmberExpo. Targi gastronomiczne FOOD-to-GO 2017 to najważniejsza tego typu impreza dla przedstawicieli branży HoReCa na północy Polski. Tutaj profesjonalizm i doświadczenie stykają się z oryginalną koncepcją formuły gastronomicznej oraz cukierniczej.
Targi organizowane w dniach 8-9 lutego przyciągają restauratorów, hotelarzy, właścicieli kawiarń i ośrodków wypoczynkowych, cukierników, piekarzy, managerów sieci, firmy cateringowe oraz hurtownie gastronomiczne.
Sektory tematyczne Targów Gastronomicznych FOOD-to-GO:
- Strefa Deserowe Inspiracje — sektor cukierników, producentów i dostawców kawy, herbaty, czekolady, dodatków do deserów oraz wyposażenia kawiarni, cukierni i lodziarni.
- Strefa Bezglutenowa — oferta produktów bezglutenowych plus porady jak wprowadzić dania bezglutenowe do menu restauracji.
- Strefa Inteligentna Restauracja — prezentacja współczesnych rozwiązań technologicznych dla lokali gastronomicznych. Asortyment inteligentnych urządzeń, innowacyjnych aplikacji oraz systemów IT do zarządzania restauracją.
- Strefa Wyposażenia Pensjonatów i Ośrodków Wypoczynkowych Baltroom — targowa nowość. Sektor z propozycjami wyposażenia obiektów noclegowych — hoteli, pensjonatów i domów wczasowych.
- Strefa Prezentacji i Warsztatów — w ramach programu seminaryjno-konferencyjnego, towarzyszącego ekspozycji, odwiedzający zyskają możliwość poszerzenia wiedzy podczas prezentacji i warsztatów, a także nawiązania biznesowych kontaktów.
Data: 8-9 lutego 2017
Miejsce targów: Gdańsk
Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AmberExpo
ul. Żaglowa 11, 80-560 Gdańsk
Więcej informacji na stronie organizatora:
http://foodtogo.pl/